Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Θωμά Καραβά, τον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης, Κωστή Σιμιτσή, τον πρόεδρο της «Εργοανάπτυξη» και περιφερειακό σύμβουλο, Αρχέλαο Γρανά, υπηρεσιακούς υπαλλήλους και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, επισκέφτηκαν το εργοτάξιο στο φράγμα του Μαρμαρά στον Ακροπόταμο, προκειμένου να διαπιστώσουν την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του επιχώματος και σκυροδέτησης του υπερχειλιστή.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Βρισκόμαστε στο φράγμα του Μαρμαρά, ένα έργο που δημοπρατήθηκε από τον τότε νομάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Καλλιοντζή, το έτος 2006, προϋπολογισμού δέκα πέντε εκατομμυρίων ευρώ και το οποίο κατασκευαστικά θα έχει ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, ώστε στη συνέχεια να αρχίσει η διαδικασία πλήρωσης του ταμιευτήρα. Για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας είναι ένα έργο σημαντικό, που θα έχει τεράστια οικονομική ανταποδοτικότητα στον πρωτογενή τομέα για τα αγροκτήματα της περιοχής, αλλά και για την τουριστική ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ενώ θα ωφεληθεί και το περιβάλλον, αφού θα βελτιωθεί το μικροκλίμα και θα εμπλουτιστεί ο υδροφόρος ορίζοντας. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο, που συνταξιοδοτείται, ο οποίος εδώ και δέκα πέντε χρόνια, από την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών έως και σήμερα, ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση στο εργοτάξιο του φράγματος».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.