• «Πλέον, άρχισε να «τρέχει» η προεκλογική κίνηση για την Καβάλα κι αυτό είναι οφθαλμοφανές (σ.σ. όποιος δεν το βλέπει, έχω να του προτείνω οφθαλμίατρο). Μπορεί να μην έχουμε εντάσεις, αλλά είναι βέβαιο ότι θα τις δούμε κι αυτές σύντομα (σ.σ. το τηλεφωνικό νούμερο του οφθαλμίατρου είναι 6946…). Διότι, σε ότι αφορά, τουλάχιστον, τον Δήμο Καβάλας, η μάχη που θα δούμε, θα είναι Τιτανικός»! Αυτό έγραψε καρντάσι σε σχόλιο του σε τοπική εφημερίδα.
  • Προμηνύεται, σύμφωνα με το καρντάσι, να γίνει «μάχη Τιτανικός» και όχι «τιτανομαχία». «Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε, είναι σου λέω πανικός, ένας μικρός Τιτανικός και θα ‘ναι θαύμα αν σωθούμε», που τραγούδησε ο Λαυρέντης (σ.σ. ο Μαχαιρίτσας, όχι ο Λαυρεντιάδης).
  • Το καρντάσι θέλει να γίνει «πανικός» στην προεκλογική περίοδο, γιατί δεν νοούνται εκλογές χωρίς εντάσεις. Παράκκληση, λοιπόν, προς τους υποψήφιους και τις υποψήφιες. Ανεβάστε την ένταση (pump up the volume please)!
  • Στο τέλος, όμως, ο «Τιτανικός» βυθίστηκε, όταν προσέκρουσε σε παγόβουνο και είχαμε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ιστορία των θαλάσσιων συγκοινωνιών και γενικότερα των μέσων μαζικής μεταφοράς επιβατών.
  • Μήπως εννοεί, το καρντάσι, ότι η προσπάθεια κάποιου εκ των υποψηφίων θα καταλήξει σε «ναυάγιο»; Δεν το αποκλείω. Ωστόσο, δεν θα τολμήσω να κάνω πρόβλεψη. Το οφθαλμοφανές, όπως ανέφερε το καρντάσι, είναι ότι με τις εκλογές ασχολούνται μόνο οι υποψήφιοι και σε πολιτισμένο κλίμα, το οποίο εύχομαι να διατηρηθεί έως την ημέρα των εκλογών. Είμαι σχεδόν βέβαιος γι’ αυτό. Άλλωστε, όποιος «ξεφύγει», θα είναι εις βάρος του στο αποτέλεσμα.
  • Σε μία εβδομάδα, μετά την Μεγάλη Εβδομάδα δηλαδή, θα εισέλθουμε στην «τελική ευθεία». Ελπίζω, σε αντίθεση με το καρντάσι, ότι μετά τα Άγια Πάθη, δεν θα δούμε πάθη στην προεκλογική αντιπαράθεση. Έως τότε, καρντάσια, σας αφιερώνω το τραγούδι «My heart will go on», από την κινηματογραφική ταινία «Τιτανικός», που τραγούδησε η κορυφαία Celine Dion.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.