Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμος Θάσου παρέλαβε ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16m3 (κυβικών μέτρων) συνολικής δαπάνης 148.800€ με Φ.Π.Α., στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Το όχημα προστίθεται στα δύο άλλα απορριμματοφόρα, χωρητικότητας 16m3 και 2,5m3, τα οποία παρέλαβε τον περασμένο Ιούλιο, ενώ επίκειται η παραλαβή ενός ακόμα, τύπου πρέσας, με χωρητικότητα 6m3. Επίσης, βρίσκεται στο στάδιο πριν τη δημοπράτηση και η προμήθεια ενός απορριμματοφόρου τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m3.

Ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε τα ακόλουθα: «Η ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου, μετά από μία δεκαετία, είναι γεγονός. Ως διοίκηση, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα στην Υπηρεσία καθαριότητας και στην αποκομιδή των απορριμμάτων, λόγω του μη συντηρημένου, ή κακοσυντηρημένου στόλου οχημάτων, προχωρήσαμε άμεσα σε ενέργειες, τα αποτελέσματα των οποίων, μόλις σε ένα χρόνο από την ανάληψη της διοίκησης, είναι ορατά. Με μικρές, ή μεγάλες, παρεμβάσεις συνεχίζουμε προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Θάσου».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.