Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, γνωστοποίησε ότι, στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 θα εγκαινιαστεί ο παιδικός σταθμός του Οργανισμού Απασχόλησης εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) στην Καβάλα (Περιγιάλι), έπειτα από αρκετά έτη καθυστέρησης στην αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής.

Ο Μ. Λαζαρίδης συναντήθηκε με το διοικητή του Οργανισμού, Σπύρο Πρωτοψάλτη, τον Σεπτέμβριο 2019 και το πρώτο θέμα που έβαλε, ήταν η ανάγκη να τελειώσει η ανέγερση του παιδικού σταθμού, που είχε μετατραπεί σε «γεφύρι της Καβάλας». Ο διοικητής του Οργανισμού δεσμεύτηκε ότι το έργο θα αποπερατωθεί σύντομα, κάτι που έγινε πράξη. «Είχε μετατραπεί σε «μικρό γιοφύρι της Καβάλας»! Αναφέρομαι στον παιδικό σταθμό του Ο.Α.Ε.Δ. Η επιμονή και η επιθυμία του διοικητή, Σπύρου Πρωτοψάλτη, έφεραν αποτέλεσμα. Στις 8 Σεπτεμβρίου τον εγκαινιάζουμε. Η κυβέρνηση επιλύει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Συνεχίζουμε!», έγραψε ο Μ. Λαζαρίδης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.