Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, γνωστοποιεί ότι, το ΑΤΜ (μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών) της Alpha Bank στο παλαιό δημαρχείο στη Νικήσιανη, θα τοποθετηθεί στις 26 Μαΐου και η λειτουργία του θα αρχίσει δύο ημέρες μετά, στις 28 Μαΐου 2020. Με την εξέλιξη αυτή, επιλύεται ένα πρόβλημα της καθημερινότητας τριών χωριών, της Νικήσιανης, του Παλαιοχωρίου και της Γεωργιανής.

Ο Μ. Λαζαρίδης, στις 11 Φεβρουαρίου 2020 είχε ανακοινώσει την εγκατάσταση του ΑΤΜ, καθώς η διοίκηση της τράπεζας αποδέχτηκε το σχετικό αίτημά του. Αυτό προέκυψε από τις επαφές του με την τοπική κοινωνία, τον πρόεδρο της Νικήσιανης, Κ. Στάμο και τον αντιδήμαρχο Δήμου Παγγαίου, Β. Σαραντούδη, οι οποίοι του έθεσαν το συγκεκριμένο θέμα. «Το είπαμε! Το κάναμε! Συνεχίζουμε!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μ. Λαζαρίδης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.