Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας ανακοινώνεται ότι, όσοι έχουν απολέσει τίτλο σπουδών, ή συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης και επιθυμούν να αποκτήσουν τίτλο σπουδών δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9 του Π.Δ. 79/2017 (Φ.Ε.Κ. 109 τ.Α), μπορούν να πάρουν μέρος, ύστερα από αίτησή τους, στις εξετάσεις που θα γίνουν για το σκοπό αυτό στις 10 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00π.μ., στα ακόλουθα δημοτικά σχολεία: 10ο δημοτικό σχολείο Καβάλας (οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1) για τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας, 2ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης για τους κατοίκους του Δήμου Παγγαίου, 4ο δημοτικό σχολείο Χρυσούπολης για τους κατοίκους του Δήμου Νέστου, 1ο δημοτικό σχολείο Θάσου για τους κατοίκους του Δήμου Θάσου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των αιτήσεών τους, στο γραφείο 521 (5ος όροφος) του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και στο τηλέφωνο 2510291520 (Στέργιος Συλαίος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: αίτηση, αποδεικτικό, ή υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 περί μόνιμης κατοικίας, επικυρωμένη φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.