Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας ανακοινώνεται ότι, όσοι έχουν απολέσει τίτλο σπουδών, ή έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης και επιθυμούν να αποκτήσουν τίτλο σπουδών δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9 του Π.Δ. 79/2017 (Φ.Ε.Κ. 109 τ.Α), μπορούν να πάρουν μέρος, ύστερα από αίτηση, στις εξετάσεις που θα γίνουν στις 10 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00π.μ., στα δημοτικά σχολεία: 10ο δημοτικό σχολείο Καβάλας (οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου), για τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας, 2ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης, για τους κατοίκους του Δήμου Παγγαίου, 4ο δημοτικό σχολείο Χρυσούπολης, για τους κατοίκους του Δήμου Νέστου, 1ο δημοτικό σχολείο Θάσου, για τους κατοίκους του Δήμου Θάσου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή των αιτήσεών τους, στο γραφείο 521 του 5ου ορόφου του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και στο τηλέφωνο 2510291520 (υπόψη Στέργιου Συλαίου), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: αίτησης στη Διεύθυνση Π.Ε. Καβάλας, αποδεικτικό, ή υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 περί μόνιμης κατοικίας, επικυρωμένη φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.