Στην «τελική ευθεία» για μία ακόμα πετυχημένη «Λευκή Νύχτα» στον Δήμο Παγγαίου, ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Μποσμπότης, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ, Αποστολία Δημητρακούδη και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, Φώτης Τουφεξής, συναντήθηκαν, στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης», με τους ντόπιους επαγγελματίες, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό, την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων, για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στην Ελευθερούπολη.

Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε, η ανάγκη για στενή και γόνιμη συνεργασία, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και οι επισκέπτες να απολαύσουν μία βραδιά γεμάτη όμορφες εκδηλώσεις, ευχάριστες εκπλήξεις και δρώμενα, επωφελούμενοι, παράλληλα, των προσφορών των καταστημάτων. Στο πλαίσιο της διαλογικής συζήτησης που ακολούθησε, τονίστηκε ότι πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες τόσο από πλευράς Δήμου Παγγαίου, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου, για την αναβάθμιση του θεσμού και συνεπώς την τόνωση της τοπικής αγοράς.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.