Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, θα συμμετέχει στην έκθεση 5η ΘΡΑΚΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, με σκοπό τη διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης και την ανταλλαγή απόψεων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στην Ξάνθη.

Στόχος της έκθεσης είναι, να προβάλλει και να προωθήσει τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Για πρώτη φορά θα δοθεί η ευκαιρία να συναντήσουν εμπορικούς επισκέπτες μετά την εκδήλωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στις Βρυξέλλες. Πέρα από την παρουσίαση των τοπικών παραγόμενων προϊόντων, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες για την ενδοπεριφερειακή καταναλωτική συνείδηση και αλληλεγγύη και για ευκαιρίες μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα. θα υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων (B2B). Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Καβάλας, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.