Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διευρυμένο και ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021, να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο μητρώο παρόχων. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την 1 Αυγούστου 2020 αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του ελληνικού Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet (εφόσον ο πάροχος έχει μόνο έδρα), ή με τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών Ο.Α.Ε.Δ. (εφόσον ο πάροχος έχει και υποκαταστήματα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/parokhoi-koinonikou-tourismou. Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 θα διαρκέσει 12 μήνες, από 1 Αυγούστου 2020 έως και τις 31 Ιουλίου 2021. Συνολικά, θα χορηγηθούν 370.000 επιταγές και ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 37.000.000€.

Υπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά επιδοτούνται ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αυξάνεται η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων σε 6 βράδια και προστίθεται ο Νομός Έβρου στο ειδικό πλαίσιο των 10 διανυκτερεύσεων και της μηδενικής ιδιωτικής συμμετοχής. Επίσης, αυξάνεται η επιδότηση του Ο.Α.Ε.Δ. Για αναλυτικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos-2020-2021.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.