Με τον πρόεδρό της Ένωσης των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (Π.Α.Ε.) της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, συναντήθηκε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης και συζήτησαν για το αγωνιστικό πρόγραμμα της κατηγορίας και για την Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, για τις «διευκολύνσεις» προς τον Α.Ο.Κ. Μεταξύ άλλων, για την κατακύρωση του αγώνα της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα Πόντου και την επιβολή χρηματικού προστίμου στον Α.Ο.Κ., για τον ορισμό του συγκεκριμένου παιχνιδιού, έπειτα από δικαστική απόφαση, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και για τον ορισμό του αγώνα της 2ης αγωνιστικής ημέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 2 Ιανουαρίου 2022, επειδή πριν από το τέλος του 2021, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, είχε οριστεί πλήρης αγωνιστική ημέρα! Δυστυχώς, για τον πρόεδρο της Super League 2, στην Ελλάδα δεν διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου την 1η ημέρα του νέου έτους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.