Αδιαφορούν οι περιφερειακές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αυτοί οι Αντι- που ενεργούν αντ’ αυτού για λογαριασμό της κυβέρνησης, από το γεγονός ότι τους πήραμε χαμπάρι, για το τι «παίζει» με το αίτημα που καλλιεργούν να μετοικήσουν οι πρόσφυγες από το Εσκί Καπού σε κάποιο κτίριο μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης της Καβάλας. Και για το λόγο αυτό, θα βάλουν κάποιους εκπροσώπους των προσφύγων να ζητήσουν τέτοιο χώρο από τον Δήμο Καβάλας, στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να απαλλάξουν δηλαδή, την κυβέρνησή τους από τον βραχνά αυτόν, πριν έρθει ο χειμώνας και αρχίσουν όλοι μαζί να πετροβολούν την κυβέρνηση, που είναι και η αρμόδια. Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι η επίσκεψη του Υπουργού τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, δεν ήταν τυχαία και δεν ήρθε στην Καβάλα επειδή μας αγάπησε ξαφνικά, αλλά ήρθε να τους εξηγήσει ότι τώρα πρέπει να υποχρεωθούν και πάλι οι Δήμοι να μπουν μπροστά και να λύσουν το πρόβλημα.

Βλέπετε, ότι οι πιέσεις δεν είναι προς όλους, αλλά προς την αυτοδιοίκηση, η οποία θέλουν να αναλάβει εντέλει να επιλύσει ότι έχει να κάνει με το προσφυγικό αυτό ζήτημα. Στείλανε άραγε κανένα τέτοιο αίτημα προς την αρμόδια κυβέρνηση, πριν απευθυνθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.