Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 θα αρχίσει η λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, με υπεύθυνο τον Χαράλαμπο (Μπάμπη) Παναγιωτίδη. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο ρόλος της Π.Α.Ε. θα είναι πιο ενεργός και ουσιαστικός στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προπονήσεων, για την ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλέντων και γενικότερα τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας τους. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 θα γίνει η έναρξη των προπονήσεων, που θα διεξάγονται καθημερινά από τις 17:30 (5:30 το απόγευμα) στο βοηθητικό γήπεδο στην περιοχή του Περιγιαλίου, ενώ ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. στα τμήματα υποδομής θα είναι ο Μπάμπης Παναγιωτίδης, με την ιδιότητα του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του, θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους. Τα παιδιά που επιθυμούν να εγγραφούν στην Ακαδημία, μπορούν να απευθύνονται στους: Μπάμπη Παναγιωτίδη (τηλ. 6972318.300), Αντώνη Βαγενά (επικεφαλής τεχνικού επιτελείου, τηλ. 6972103630), Άγγελο Κυρανούδη (τεχνικός διευθυντής, τηλ. 6937284443), ενώ στο τεχνικό επιτελείο συμμετέχουν οι προπονητές, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος και Κυριάκος Φουρκαλάς».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.