Την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της κοινωφελούς επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» του Δήμου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών δύο τμημάτων της ειδικότητας «τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής-Υπηρεσία ορόφων-εμπορευματογνωσία)», του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Καβάλας, που συνοδεύονταν από τις εκπαιδεύτριες, Βασιλική Στογιαννίδου και Θεοπίστη Σίμου.

Οι σπουδαστές συνομίλησαν με την διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της επιχείρησης, Κυριακή Γανίτου, για το αντικείμενο του τμήματος που στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην διασφάλιση της απρόσκοπτης και αποτελεσματικής λειτουργίας των υπηρεσιών φιλοξενίας σύμφωνα με τους κανονισμούς, καθώς και την πολιτική και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις διαμονής και φιλοξενίας. Έγινε, ακόμα, παρουσίαση του συνόλου των δράσεων στον τομέα της τουριστικής προβολής και όλων των σύγχρονων προωθητικών ενεργειών και εργαλείων που χρησιμοποιεί η επιχείρηση. Επίσης, συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, στο πλαίσιο του αντικειμένου του τουρισμού, καθώς και πρακτικής άσκησης των σπουδαστών του Δ.Ι.Ε.Κ. Καβάλας στην «Δημωφέλεια», ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους σπουδαστές αναφορικά με τις προτάσεις τους, για την τουριστική προβολή στον Δήμο Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.