Την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και της ετήσιας δαπάνης συντήρησης του ειδικού οχήματος για τις μετακινήσεις των μελών του Νομαρχιακού Συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Νομού Καβάλας, ανέλαβε η Energean, στο πλαίσιο στήριξης των πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα προβλήματα. Η συμφωνία υπογράφηκε από την διευθύνουσα σύμβουλο και country manager της εταιρείας στην Ελλάδα, Δρ. Κατερίνα Σάρδη και τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Νομού Καβάλας, Σμάραγδο Κρεμμύδα. «Με πολλή χαρά προχωρούμε σε μία συνεργασία, που έχει στόχο την στήριξη των συμπολιτών μας με αναπηρία στις ιδιαίτερες συνθήκες μετακίνησης και στους κανόνες ασφαλείας που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά τους. Είναι υποχρέωσή μας, να συμβάλλουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο στην εξάλειψη των ανισοτήτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας με αναπηρία, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, τους εργαζόμενούς μας, τους κοινωνικούς εταίρους μας και συνολικά τους συμπολίτες μας, ώστε όλοι μαζί, να εργαζόμαστε καθημερινά για λύσεις σε θέματα που εμείς θεωρούμε στην δική μας καθημερινότητα ως λυμένα.

Πρόκειται, άλλωστε, για μία δέσμευση που έχουμε αναλάβει και στο πλαίσιο της στράτευσής μας στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. και, συγκεκριμένα, τον στόχο δέκα για λιγότερες ανισότητες. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε ότι αυτή η συνεργασία, αποτελεί το πρώτο βήμα για μία σταθερή σχέση υποστήριξης του Νομαρχιακού Συλλόγου ατόμων με αναπηρία και των μελών του στον Νομό Καβάλας», δήλωσε η Κατερίνα Σάρδη, ενώ ο Σμ. Κρεμμύδας είπε: «Η Energean, αναγνωρίζοντας το έργο υποστήριξης και αλληλεγγύης που παρέχει ο Νομαρχιακός Σύλλογος ατόμων με αναπηρίες του Νομού Καβάλας προς τα άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες πληθυσμού της περιοχής μας, αποδέχθηκε την πρότασή μας για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων του συλλόγου μας, καθώς και των εξόδων συντήρησης του ειδικού οχήματός μας. Ευχαριστούμε την Energean για την απόφασή της να υποστηρίξει το έργο μας. Η στήριξη αυτή, μας παρέχει την δυνατότητα να αναλάβουμε περισσότερες και πιο διευρυμένες δράσεις που απευθύνονται στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και προσδοκούν λύσεις στα προβλήματα τους». Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το ειδικό όχημα του συλλόγου θα φέρει το λογότυπο της Energean.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.