«Σιγά μην την ξυπνάτε, η Γ.Σ.Ε.Ε. κοιμάται»

0

Ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Καβάλας απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου, με τον τίτλο: «Καλά ξυπνητούρια», το οποίο αναφέρει τα εξής:

Καλά ξυπνητούρια

Ακόμα μια φορά ξαφνιαστήκαμε!!!

Ακόμα μια φορά ανακαλύψαμε την Αμερική…

Είναι δυνατόν;;;; Πώς έγινε αυτό;;;

Στη χώρα του success story, τώρα που ήρθε η ανάπτυξη, μια εργαζόμενη να εκβιάζεται να δηλώσει παραίτηση, γιατί θα γίνει μητέρα; Μ.Μ.Ε., υπουργοί, βουλευτές, πέφτουν για ακόμα μια φορά από τα σύννεφα.

Λες και δεν είναι καθημερινότητα των εργαζομένων οι εκβιασμοί, οι απολύσεις, η μη καταβολή των μισθών για μήνες… Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημείο να λέμε καλύτερα άνεργος, παρά εργαζόμενος εγκλωβισμένος σε έναν φαύλο κύκλο, έρμαιο της εργοδοσίας.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας, που ανεχόμαστε, υπό τον φόβο της ανεργίας, όλα αυτά τα φαινόμενα που μας γυρίζουν εργασιακά 100 χρόνια πίσω.

Γ.Σ.Ε.Ε. υπάρχει;

Ποιος είναι ο ρόλος της και τι έχει κάνει μέχρι τώρα, για να μην καταλήξουμε σε αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα; Ποιους εκπροσωπεί, προασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, ή τα συμφέροντα των αφεντικών;

Κύριοι της Γ.Σ.Ε.Ε., σας πληροφορούμε ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν προστατεύονται με μία ανακοίνωση στις εφημερίδες, ούτε με 24ωρες απεργίες φωτοβολίδες. Να ξέρετε ότι, για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα δεν υπάρχετε ούτε σαν ιδέα.

Συγχαρητήρια! Καταφέρατε μέσα σε λίγα χρόνια, να ακυρώσετε κεκτημένα που κάποιοι θυσίασαν ακόμα και τη ζωή τους γι’ αυτά. Είναι, λοιπόν, επίκαιρο, όσο ποτέ, το σύνθημα: «ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ, Η Γ.Σ.Ε.Ε. ΚΟΙΜΑΤΑΙ».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.