• Νομίζω ότι υπάρχει μία υπερβολή στο ζήτημα των δύο ναυταθλητικών σωματείων της Καβάλας, του Ν.Ο.Κ. και του Ο.Θ.Α.Κ., όσον αφορά τη μη ανανέωση της παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων στον μικρό μόλο (υπήνεμο) του λιμανιού «Απόστολος Παύλος».
  • Έγραψε καρντάσι ότι: «ο διαγωνισμός θα αποτελέσει ταφόπλακα για τους δύο ομίλους, διότι είναι βέβαιο πως δεν θα έχουν έσοδα από δω και στο εξής και αναγκαστικά θα καταργηθούν». Μην ανησυχείς καρντάσι, δεν καταργείται από τη μία μέρα στην άλλη ένα αθλητικό σωματείο. Και μάλιστα με πολυετή ιστορία και με δεκάδες αθλητές και αθλήτριες.
  • Είμαι βέβαιος, ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας θα παρέμβει και θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα δύο ιστορικά σωματεία της πόλης και της χώρας.
  • Είμαι βέβαιος, επίσης, ότι οι διοικήσεις των δύο σωματείων θα αναζητήσουν άλλες λύσεις, για να καλύπτουν τις λειτουργικές τους ανάγκες. Για παράδειγμα, μπορούν να ζητήσουν την οικονομική βοήθεια ενός χορηγού, όπως έκανε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με την Energean Oil and Gas. Μπορούν, ακόμα, να αναπροσαρμόσουν τις συνδρομές των μελών τους, ώστε να πληρώνονται οι προπονητές, κ.λπ.
  • Επομένως, η απώλεια των εσόδων από τα ενοίκια των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μπορεί να είναι ένα σημαντικό πλήγμα, αλλά σε καμία περίπτωση, η ταφόπλακα στη λειτουργία τους.
  • Επίσης, έχει διασφαλιστεί η στέγαση των γραφείων τους στα κτίρια του μικρού μόλου, άρα δεν θα αναγκαστούν να νοικιάσουν άλλους χώρους. Πιστεύω ότι και στην περίπτωση αυτή, της απομάκρυνσης των γραφείων από τον μόλο, ο Δήμος Καβάλας θα μπορούσε να παρέχει στέγη στο δημοτικό κολυμβητήριο, όπως παρέχει στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στους συλλόγους του κλασικού αθλητισμού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.