Σε δύο κύκλους θα διεξαχθεί το σεμινάριο νέων φωτογράφων του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας

0

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών, για την παρακολούθηση του 31ου ετήσιου σεμιναρίου φωτογραφίας, που θα πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβριο του 2021 έως και τον Μάιο του 2022 στην Καβάλα. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, εφόσον το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες. Σε περίπτωση περιορισμού των συναθροίσεων, θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα zoom στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους φωτογράφους, με μηδενική, ή μικρή εμπειρία στην φωτογραφική πράξη. Είναι διάρκειας οκτώ μηνών αποτελούμενων από δύο κύκλους. Στον πρώτο κύκλο, οι συμμετέχοντες αποκτούν τεχνικές γνώσεις σχετικές με την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών. Στον δεύτερο κύκλο, γίνεται μελέτη του έργου μεγάλων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων από την αρχή της φωτογραφίας έως σήμερα. Παράλληλα, γίνεται κριτικός σχολιασμός των φωτογραφιών που δημιουργούν οι συμμετέχοντες.
Τα μαθήματα γίνονται από μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου και εξωτερικούς συνεργάτες, κάθε Τετάρτη 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ, στο στούντιο του Ομίλου στο πρώην 1ο δημοτικό σχολείο στην παλιά πόλη Καβάλας. Κάθε δεύτερη Κυριακή, επίσης, θα γίνεται φωτογραφική εξόρμηση στην Καβάλα, ή σε γειτονικές περιοχές, με σκοπό την πρακτική εξάσκηση. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με την 10ήμερη έκθεση φωτογραφίας. Μετά την λήξη, οι συμμετέχοντες μπορούν, εάν το επιθυμούν, να συνεχίσουν ως τακτικά μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο https://bit.ly/seminario32. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6977469909 (Ηλίας Κουμουλίδης) και 6932563565 (Σώτη Τυρολόγου), ή με μήνυμα στην σελίδα στο facebook.com/kavalaphotoclub, ή με email στο info@photoclubkavala.gr.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.