female chef decorating food in kitchen

Η KAVALAEXPO 2018 (5-9 Οκτωβρίου) θα έχει σαν κεντρική θεματική ενότητα, την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και την ανάδειξη των προϊόντων και γεύσεων της περιοχής, με στόχο να διασυνδέσει τη γαστρονομία, με τις τοπικές αγροδιατροφικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, θα πραγματοποιηθεί, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, «ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ», με τη συμμετοχή καταξιωμένων σεφ, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των εκθετών, θα δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα, που θα αναδείξουν, όχι μόνο τις γεύσεις, αλλά και τα προϊόντα της περιοχής. Θα παρουσιαστούν τεχνικές καπνίσματος κρεάτων, σκαλίσματος φρούτων, τεχνικές και διαδικασίες ξηράς ωρίμανσης, τεχνικές δημιουργίας εδεσμάτων, τεχνικές ζαχαροπλαστικής και ένα θεαματικό σεφ show-φλαμπέ. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των εκθετών, θα δημιουργηθεί το πιάτο της έκθεσης και θα δοθούν βραβεία για το καλύτερο προϊόν (Kavalaexpo Gastronomy Award 2018), βραβείο γεύσης (Kavalaexpo Taste Award 2018), βραβείο συσκευασίας (Kavalaexpo Packaging Award 2018) και βραβείο καινοτόμου-πρωτότυπου προϊόντος (Kavalaexpo new comers-Innovative Award 2018).

Παράλληλα, όλα τα περίπτερα των εκθετών αγροδιατροφής, θα τα επισκεφτούν διακεκριμένοι σεφ, που θα δημιουργήσουν, για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, ένα πιάτο με τα προϊόντα αυτής. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε το ενδιαφέρον, παρακαλείστε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510222212 και στο email info@chamberofkavala.gr. Για την καλύτερη οργάνωση της έκθεσης, παρακαλούνται οι τοπικές επιχειρήσεις και εκθέτες, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατό.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.