– Από τη μία, ασκούνε συνεχή και σκληρή κριτική και από την άλλη, απέχουν από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τον Δήμο Καβάλας.
Αναφέρομαι σε ορισμένους συμβούλους της αντιπολίτευσης, όπως ο Makis και οι συνεργάτες του.
– Προχθές, π.χ., συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια», για να αποφασίσει τι θα κάνει με την αποζημίωση που διεκδικεί από τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, για τη δημοτική έκταση που απαλλοτριώθηκε με σκοπό την επέκταση του κρηπιδώματος του εμπορικού λιμανιού.
– Η «Δημωφέλεια» διεκδικεί γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με δικαστική απόφαση και ο εκπρόσωπος της παράταξης του Makis στο διοικητικό συμβούλιο, δεν εμφανίστηκε στη συνεδρίαση για να καταθέσει, τουλάχιστον, την άποψη της παράταξης για το μείζον αυτό θέμα.
– Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους για τα συμφέροντα του Δήμου Καβάλας; Το ίδιο ισχύει και για τον εκπρόσωπο της παράταξης του Λουντοβίκ, ο οποίος είχε «σηκώσει το λάβαρο» του αγώνα κατά του Ο.Λ.Κ., όταν έγινε γνωστό ότι, θα «επιστραφεί» ένα τμήμα της απαλλοτριωμένης έκτασης στον Δήμο Καβάλας, επειδή το τίμημα της αποζημίωσης θεωρήθηκε υψηλό.
– Αυτά βλέπω, καρντάσια και ενισχύεται η άποψη που έχω για την αντιπολίτευση, ότι κάνει πολιτικό παιχνίδι με μοναδικό στόχο το εκλογικό όφελος. Για την ακρίβεια, την πολιτική φθορά της διοίκησης και όχι την προστασία των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών.
– Απαιτώ, ως απλός δημότης, από την αντιπολίτευση, να έχει ξεκάθαρη θέση σε όλα τα σοβαρά ζητήματα, ανεξαρτήτως εάν η θέση αυτή είναι ίδια, ή διαφορετική από αυτή της δημοτικής αρχής.
– Εάν κάποιοι «κρύβονται» σήμερα, που είναι στην αντιπολίτευση, πως θα τους εμπιστευτώ, αύριο, να πάρουν αποφάσεις ως διοίκηση, για τη ζωή μου, για τη ζωή των συμπολιτών και για το μέλλον του Δήμου Καβάλας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.