Ρατσιστική η αναφορά για τους δικηγόρους από τον Π. Κουρουμπλή, ότι πρέπει να χάσουν οι δικηγόροι μερικά κιλά

0

Όταν ο Παν Κουρουμπλής, είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ δημιουργώντας μάλιστα μεγάλο πολιτικό ζήτημα επειδή δεν δέχθηκε να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, πολύ τον είχαμε εκτιμήσει. Είχαμε πει: Να και ένας πολιτικός που μίλησε μέσα του η συνείδησή του, και έκανε την επανάστασή του. Με την υπογραφή και απʼ αυτόν του τρίτου μνημονίου, είπαμε πως κάναμε λάθος και πως και πάλι πέσαμε θύματα, μισαλλοδοξίας πολιτικού. Προφανώς, μπόρεσε να δει την επερχόμενη εκλογική κατακρήμνιση του ΠΑΣΟΚ και αποχώρησε προκειμένου στη συνέχεια να ενταχθεί στον ανερχόμενο, τότε, ΣΥΡΙΖΑ, όπως και έκανε.

Αυτό, και πάλι δεν θα ήταν έκπληξη για μας, αφού πολλοί ακόμη ακολούθησαν το παράδειγμά του, να εγκαταλείψουν το κόμμα, τις ιδέες τους και τις αρχές τους, προκειμένου να επωφεληθούν μιας νέας κυβερνητικής θέσης και όπως αποδεικνύεται, πάρα πολλοί πολιτικοί μας ανήκουν σʼ αυτήν την κατηγορία. Αυτό, όμως που έκανε, να προσβάλει τον αγώνα που κάνει μια επαγγελματική ή κοινωνική τάξη, η οποιαδήποτε, όπως έκανε τώρα με τους δικηγόρους που απεργούν είναι απαράδεκτο, αφού είναι τουλάχιστον ανήθικο. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι δικηγόροι απεργούν εδώ και πολύ καιρό, απέχουν δηλαδή από τα καθήκοντά τους και ίσως είναι η πρώτη φορά που κατέβηκαν σε διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν περιμέναμε όμως, ένας Υπουργός δημόσιας διοίκησης, να κάνει τέτοιες δηλώσεις όπως έκανε ο Παν. Κουρουμπλής. Είπε ότι «καλά κάνουν και είναι στους δρόμους (κινητοποιούνται) για να χάσουν και κανένα κιλό»… Αν και καταλαβαίνουμε όλοι ότι ήθελε να πει πως οι δικηγόροι έβγαζαν πολλά λεφτά από τη δουλειά τους, ο τρόπος με τον οποίο το εξέφρασε δεν στέκει σε καμιά λογική. Το αν κάποιοι δικηγόροι έχουν παραπάνω κιλά, όπως και αρκετοί συντοπίτες μας που κάνουν άλλη δουλειά, αυτό είναι ρατσιστική αναφορά, που κρίνει ανατομικό ζήτημα και δεν έπρεπε να το πει, ιδιαίτερα ο Παν. Κουρουμπλής, ο οποίος προφανώς είναι παθών, λόγω της δικής του αναπηρίας. Κουρουμπλής… ο ψευτοεπαναστάτης!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.