Υπογράφηκε μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης/Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, με την επωνυμία «ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΩΝ-ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ» και με τον διακριτικό τίτλο: «ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Α.Ε.», σύμβαση που αφορά στην εκτέλεση του έργου «Ασφαλτικές εργασίες στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της νήσου Θάσου», προϋπολογισμού πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ευρώ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, δήλωσε τα εξής: «Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας πραγματοποιεί έργα ουσίας και όχι βιτρίνας, έργα σημαντικά οδικά, με πρώτο μέλημα την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες, με προγραμματισμό, ιεράρχηση και σχέδιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, για την αύξηση του βαθμού της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Θάσου, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται μεγάλο αριθμό τουριστών και οχημάτων. Παρά τους περιορισμένους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας, βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας και όπου υπάρχει ανάγκη».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.