Ο τυχερός της κλήρωσης του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, που έκανε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, δεν βρέθηκε. Έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία που πρόσφερε το αυτοκίνητο, η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, αποφάσισε να παραχωρήσει το δώρο της κλήρωσης στο τοπικό Τμήμα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.). Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, αναγνωρίζοντας το δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελεί το Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας και κάνοντας πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη, αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά ενός αυτοκίνητου μάρκας Toyota Aygo λευκού χρώματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. ως υπηρεσιακό όχημα, που θα επιχειρεί στον τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας, για τη βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής λειτουργίας του και την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών, ιδιαίτερα  στις δυσπρόσιτες περιοχές της πόλης και του Νομού, όπως η συνοικία της Παναγίας (παλιά πόλη).

Υπενθυμίζετε ότι, το αυτοκίνητο μπήκε στη λαχειοφόρο αγορά την οποία πραγματοποίησε η ομάδα στη διάρκεια της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου. Και στις δύο κληρώσεις που έγιναν, δεν βρέθηκαν οι κάτοχοι των λαχνών που το κέρδισαν. Δεδομένης, μάλιστα, της πολύ μεγάλης συμμετοχής των Καβαλιωτών στην αγορά των λαχνών, «γεννήθηκε» η ανάγκη το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που ανήκει στους Καβαλιώτες, να παραχωρηθεί δωρεάν στο Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Τέλος, θεωρούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα βρει κι άλλους μιμητές, αφού το έργο που επιτελεί το Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας, είναι πάνω απ’ όλα ανθρώπινο».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.