Με χαρά και αμέσως ανταποκρίθηκε η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 στην τιμητική πρόταση από γραφείο ατζέντη, να πραγματοποιήσει ένα μέρος της προετοιμασίας της επί ιταλικού εδάφους τον προσεχή Αύγουστο. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πολύ τιμητική πρόσκληση την οποία δέχθηκε, από γραφείο UEFA Agent δια του εκπροσώπου του Παναγιώτη Δομουτζόγλου, προκειμένου από τις 16 έως και τις 31 Αυγούστου 2020, να προετοιμαστεί και να δώσει σειρά φιλικών αγώνων στην Ιταλία. Είναι μία πρόταση μοναδική για ομάδα της Ελλάδας, την οποία στον ποδοσφαιρικό Οργανισμό της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 δεχτήκαμε με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, αφού αποτελεί σημαντική αναγνώριση.

Στη διάρκεια παραμονής στη γειτονική χώρα, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει προετοιμασία για δύο εβδομάδες σε εξαιρετικές αθλητικές συνθήκες, ενώ θα δώσει ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια με ομάδες παγκόσμιας κλάσης, όπως η Νάπολι, η Λάτσιο, η Περούτζια, η Άσκολι και η Ρετζίνα.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 θα εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια και σχολαστικότητα την τιμητική πρόταση, σε ότι αφορά στα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των μελών της αποστολής για την προφύλαξη από τον κορονοϊό Covid-19, περιμένοντας τα ιατρικά πρωτόκολλα εκείνης της περιόδου, για τα ξενοδοχεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ιταλία, ενώ η απόφαση θα ληφθεί στις 7 Ιουλίου 2020».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.