• Η υπομονή και η ανοχή έχουν όριο. Ο Makis, παρά τη συμβουλή που του έδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Γραμμένος, σε μία συνεδρίαση, συνέχισε να κατηγορεί τη Δήμητρα για διαπλοκή και συναλλαγή στο ζήτημα της όδευσης του αγωγού T.A.P. στα τενάγη Φιλίππων.
  • Έτσι, η δημοτική αρχή αντέδρασε και τον προειδοποίησε πως αν δεν αποδείξει τις κατηγορίες, θα αντιμετωπιστεί ως συκοφάντης και θα δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.
  • Θα ευθύνεται η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, αν ο Makis κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις αυτές; Τον προειδοποίησαν, όχι μία αλλά περισσότερες φορές, αλλά εκείνος παρασύρθηκε από την εμμονή να κερδίσει στις εκλογές και να γίνει δήμαρχος. Όμως, στην πολιτική υπάρχουν κανόνες. Κι όποιος τους παραβλέπει, ή τους καταστρατηγεί, πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κυρώσεις.
  • Ο Makis θεωρεί την ενασχόληση με τα κοινά «καφενείο», όπου μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, χωρίς να έχει καμία συνέπεια. Ο δημόσιος λόγος, Makis καρντάσι, δεν είναι καφενειακού χαρακτήρα.
  • Νομίζω ότι έχουν δίκιο τα καρντάσια της συντονιστικής επιτροπής αγώνα κατά της όδευσης του αγωγού T.A.P. από τα τενάγη Φιλίππων, να ανησυχούν για τις εκσκαφικές εργασίες με βαρύ όχημα (μπουλντόζα), που γίνονται στη θέση «Καρυδιές».
  • Στον κάμπο του Νέστου, ο εργολάβος του έργου, σκάβοντας για τη διάνοιξη της τάφρου στην οποία θα τοποθετηθούν οι σωλήνες, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής!
  • Όσο καθησυχαστική κι αν είναι η επικεφαλής της Υπηρεσίας Αρχαιοτήτων Καβάλας, λοιπόν, εγώ καρντάσια δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που σκάβουν. Ακόμα κι αν δεν κάνουν ζημιά σε αρχαιότητες, μπορεί να τρυπήσουν κάποια σωλήνα νερού. Και μετά, θα τρέχει, πάλι, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να επισκευάσει τη βλάβη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.