Πως θα διαχειριστεί τα έσοδα του Δήμου Παγγαίου ο Φίλιππος Αναστασιάδης

0

Νοικοκυρεμένη διαχείριση των εσόδων, υπόσχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα και αναφέρεται στις αυξήσεις των δημοτικών τελών, τα οποία, όπως υποστηρίζει, έχουν αυξηθεί μέχρι και στο 50%, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο. Ωστόσο δεν εξαντλείται στην κριτική στη σημερινή διοίκηση του Βασίλη Ξουλόγη, αλλά συνοπτικά αναφέρει τις θέσεις της παράταξής του. Υποστηρίζει, ότι εφ’ όσον εκλεγεί Δήμαρχος, μπορεί, αυτός και η παράταξή του, να αλλάξει τα πράγματα, με μεγαλύτερο και καλύτερο νοικοκυριό, το Δήμο, με συμπίεση των δαπανών και ακόμη καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών, την αποφυγή αύξησης των ανταποδοτικών τελών με ταυτόχρονη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες.

Βέβαια, ραδιοφωνικά εξήγησε πως θα πετύχει τα πιο πάνω, λέγοντας για παράδειγμα, ότι θα μείωνε τις δαπάνες άσκοπης μετακίνησης των συνεργείων του Δήμου, με τη δημιουργία μικρότερων αποθηκών υλικού σε κάθε δημοτική ενότητα, για να μην υποχρεώνονται να πηγαινοέρχονται στην κεντρική αποθήκη, στο παλιό συσκευαστήριο του «Πασχάλη» στη Νέα Πέραμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.