Με ενδιαφέρον ακούσαμε σε τοπικό ραδιόφωνο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Αμυγδαλεώνα, Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, (που ξαφνικά έγινε σταρ), να απολογείται γιατί αποχώρησε από την παράταξη της Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα και προσχώρησε στην παράταξη του Βαγγέλη Παππά. Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σχετικά με το θέμα, λένε πως πήγε και δήλωσε την παραίτησή του στην Δήμαρχο και αυτό υποστήριξε και ο ίδιος. Αυτό είναι ψέμα. Έγκυρες πληροφορίες μας, λένε, ότι αυτό ποτέ δεν συνέβη.

Έμαθε η Δήμητρα Τσανάκα, ότι ο Πουρσαϊτίδης συμφώνησε να κατέβει στις επόμενες εκλογές με τον Βαγγέλη Παππά και του τηλεφώνησε. Αποδέχθηκε ότι πράγματι συμφώνησε να φύγει από την παράταξή της και να … μεταγραφεί στου Β. Παππά. Του ζήτησε να πάει στο γραφείο της να μιλήσουν. Η Δήμαρχος, ήταν πολύ θυμωμένη για την αχαριστία του, κι όχι γιατί θα έχανε κάποιο στέλεχος, δεδομένου ότι βγήκε Πρόεδρος μόνο με 89 ψήφους, τέταρτος στη σειρά κατάταξης στον Αμυγδαλεώνα, επειδή και μόνο η Τσανάκα βγήκε Δήμαρχος.

Ακούσαμε να λέει, στο ραδιόφωνο ο Δ. Πουρσαϊτίδης, ότι ο Δήμος δεν έκανε τίποτα για τον Αμυγδαλεώνα και γι’ αυτό αποχωρεί από την παράταξη. Και για παράδειγμα ανέφερε, το πρόβλημα στην υδροδότηση, τους καλοκαιρινούς μήνες που οι αγρότες αρδεύουν από το ίδιο νερό και αυτό δεν επαρκεί. Φαίνεται, πως ο Δ. Πουρσαϊτίδης δεν άκουσε τίποτα για το έργο που παλεύει η δημοτική αρχή, να υδροδοτηθούν, όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Φιλίππων, από το νερό που έρχεται στην Καβάλα από το Κεφαλάρι, με υπεσχημένη δαπάνη 6 εκατ. ευρώ από τον Σταθάκη.

Αν πράγματι, δεν έκανε τίποτα για τον Αμυγδαλεώνα η Δήμαρχος, τότε αποδεικνύεται ότι ο Πρόεδρος του Τ. Σ. δεν πέτυχε στο έργο του. Οι Πρόεδροι πετυχαίνουν όταν μπορούν να πείσουν τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα των έργων του χωριού τους. Ρωτήθηκε, όμως και γι αυτό στην ραδιοφωνική του συνομιλία. Είπε πως θεωρεί ότι πέτυχε και πως έκανε ότι μπορούσε για το χωριό του. Αντίθετα η Δήμαρχος θεωρεί, ότι του έκανε όλα τα χατίρια και πως στον Αμυγδαλεώνα έκανε περισσότερα απ’ όσα του αναλογούσαν (του Αμυγδαλεώνα) σε σχέση με άλλα χωριά. Αυτός ήταν ο λόγος που θύμωσε η Δήμαρχος για την αχαριστία του. Φεύγοντας από το γραφείο της, την χαιρέτησε κι εκείνη του είπε, ότι δεν θέλει να έχει καλημέρες και καλησπέρες με προδότες!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.