• Είναι απογοητευτικό να ανταποκρίνονται δέκα-δεκαπέντε νοματαίοι στο κάλεσμα για ένα καλό σκοπό, όπως είναι ο καθαρισμός της ακτής Καλαμίτσα, που έγινε από τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας.
  • Δείχνει την έλλειψη ενδιαφέροντος της μεγαλύτερης μερίδας των πολιτών και συγκεκριμένα των Καβαλιωτών για τον τόπο που ζούνε. Διότι, εάν στον καθαρισμό συμμετείχαν καμιά εκατοστή νοματαίοι, τουλάχιστον, θα έστελναν και το μήνυμα προς τους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών, αλλά και τους τοπικούς εκφραστές τους, ότι οι Καβαλιώτες θέλουν πίσω την λαϊκή  πλαζ, την οποία η κυβέρνηση παρέδωσε στο λεγόμενο «υπερταμείο» (Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.) για εκποίηση.
  • Είναι προφανές, καρντάσια, ότι στην μεγάλη μερίδα του κόσμου επικρατεί η νοοτροπία, ότι η διεκδίκηση των στόχων, είναι αποκλειστική «δουλειά» και ευθύνη των τοπικών αρχόντων. Γι’ αυτό και τους αλλάζουν όταν δεν πετύχουν τους στόχους αυτούς.
  • Αφού η Δήμητρα δεν κατάφερε να πείσει την ΕΤ.Α.Δ. (Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου), να ανανεώσει την παραχώρηση της «Καλαμίτσας», οι Καβαλιώτες επέλεξαν τον Θόδωρο να κάνει τη «δουλειά». Εκείνο που ενδιαφέρει τους πολίτες, είναι να βρίσκουν την ακτή καθαρή και έτοιμη να τους υποδεχτεί κάθε Μάιο, για να αρχίσουν τα «μπάνια του λαού». Δεν τους απασχολεί ποιος θα την ετοιμάσει, ή αν ο Δήμος Καβάλας έπαψε να έχει τη χρήση.
  • Όπως θεωρούν υποχρέωση του Δήμου, να χρηματοδοτεί κάθε χρόνο το λαϊκό πανηγύρι του συλλόγου, για να τρώνε δωρεάν σουβλάκια, να πίνουν μπυρίτσα, να τραγουδάνε και να χορεύουν. Δεν είναι λογικό, καρντάσια, στο λαϊκό πανηγύρι να μαζεύονται πεντακόσια και πλέον άτομα και σε μία εθελοντική δράση, που αφορά τους πολίτες, να δηλώνουν παρόντες λιγότερα από είκοσι.
  • Ίσως στην επόμενη εξόρμηση πρόεδρε, για να δελεάσεις περισσότερα μέλη του συλλόγου, να διοργανώσεις, μετά τον καθαρισμό, ένα μπάρμπεκιου στην παραλία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.