Με δύο πρώτα βραβεία επέστρεψε η αποστολή του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ.) από την πόλη Coibra της Πορτογαλίας, όπου συμμετείχε στη συνάντηση του πανευρωπαϊκού δικτύου ΕΤΑΡ, για τα διεθνή λογιστικά πρότυπα. Στο δίκτυο αυτό, το Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ. είναι το μοναδικό ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ 18 ευρωπαϊκών πανεπιστημίων από 13 ευρωπαϊκές χώρες.

«Τα βραβεία που απέσπασε το Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ., ύστερα από ενδελεχή χρηματοοικονομική ανάλυση μιας μεγάλης ευρωπαϊκής εταιρίας (της εταιρίας Carrefour), είναι: 1) της καλύτερης παρουσίασης εργασίας (παρουσίαση επαγγελματικού επιπέδου) και 2) της καλύτερης ομαδικής συνεργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας.

Στο σημείο αυτό, να διευκρινίσουμε ότι οι διαγωνιζόμενες ομάδες αποτελούνταν από φοιτητές διαφορετικών χωρών, συνεργάστηκαν δηλαδή πολλές χώρες, ή και πανεπιστήμια, σε κάθε ομάδα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην ομάδα με την οποία απέσπασε τα βραβεία το Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ., υπό την επίβλεψη των καθηγητών Α. Μανδήλα και Μ. Τσοκτουρίδου, συμμετείχε η φοιτήτρια Ι. Κοτσαμπάση. Το Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ. συμμετέχει τα τελευταία χρόνια με ολιγομελείς ομάδες, εξαιτίας των χρόνιων οικονομικών δυσκολιών του ελληνικού δημοσίου, παρ’ όλα αυτά κι αυτό οφείλουμε να το επισημάνουμε, καταφέρνει να αποσπάσει, πάντα, πρώτα βραβεία και διακρίσεις. Του χρόνου, η σημαντική αυτή συνάντηση του δικτύου ΕΤΑΡ θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.