Πρόσχημα και άλλοθι, χωρίς καμιά αξία η γνωμοδότηση, για τη δίωξη της επένδυσης στο λιμάνι της Καβάλας από τον ΟΛΚ

0

Σε απάντηση χθεσινού μας σχολίου, αναφορικά με την προσπάθεια δίωξης από τον ΟΛΚ, της επένδυσης του τερματικού σταθμού με εμπορικά και τουριστικά καταστήματα στο λιμάνι “Απ. Παύλος” της Καβάλας, της εταιρείας “Γεωργούλιας Α.Ε.” ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σωτήρης Γεωργούλιας, μας έστειλε το πιό κάτω σημείωμα:

κύριε Γανίτη
Στο παραπάνω δημοσίευμα σχετικά με την επένδυση της ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΑΕ κάνατε μια υπόθεση η οποία ενδεχομένως δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις αναφέροντας : “Κι αν υποθέσουμε ότι δεν ήταν νόμιμη η παραχώρηση που ο ίδιος ο ΟΛΚ έκανε… ”
Σας ενημερώνω ότι η παραχώρηση έγινε σύμφωνα με όσα νόμιμα προβλέπονται και εν συνεχεία έλαβε όλες τις προβλεπόμενες εγκρίσεις από το οικείο Υπουργείο.
Προσπαθεί βέβαια εδώ και δυο χρόνια η νέα διοίκηση του ΟΛΚ να εμποδίσει την επένδυση με κάθε τρόπο, απαξιώνοντας έτσι ένα περιουσιακό στοιχείο της ΟΛΚ ΑΕ υποστηρίζοντας κατά καιρούς διάφορα όπως εν προκειμένω η παραγγελία γνωμοδότησης που έπεσε στην αντίληψή σας, η οποία πέρα από πρόσχημα και άλλοθι για τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου δεν θα έχει την παραμικρή αξία.
Είναι στην λογική του “Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει”.

Με εκτίμηση

Σωτήρης Γεωργούλιας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.