Φάρμακα και ελαιόλαδα αξίας δύο χιλιάδων ευρώ παρέδωσαν την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 εκπρόσωποι του συλλόγου Καβαλιωτών Νέας Υόρκης «Φίλιπποι», στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, απευθυνόμενο προς τους δημότες του Δήμου Καβάλας, αναφέρει τα εξής στην ακόλουθη ανοιχτή επιστολή:

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Νέας Υόρκης, μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος, ή ο πλουσιότερος σύλλογος της ομογένειας, όμως αναντίρρητα είναι ένας σύλλογος που κατακλύζεται από αγάπη και διάθεση για προσφορά προς τα αδέλφια μας στην πατρίδα που διάγουν δύσκολες στιγμές. Η σημερινή προσφορά, η δεύτερη στη σειρά που αποστέλλουμε, είναι προσφορά αγάπης, αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και αξιοπρέπεια.
Πέρα από την υλική βοήθεια που στέλνουμε, πέρα από τα δολάρια που συγκεντρώσαμε, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και πιο δυνατό που θέλουμε να μεταβιβάσετε ως μήνυμα στους συνανθρώπους μας. Ότι η σκέψη μας, η καρδιά μας και η ψυχή μας είναι εκεί μαζί σας. Ότι μπορεί να φύγαμε από την πατρίδα, όμως όσα χρόνια κι αν είμαστε στην ξενιτιά, η Καβάλα ποτέ δεν έφυγε από μέσα μας. Η πατρίδα μας, ζει ανεξίτηλη μέσα στα σωθικά μας.
Ευχαριστούμε θερμά τη δήμαρχο Καβάλας, κ. Δήμητρα Τσανάκα, καθώς και τις κ.κ. Ειρήνη Ντουχανιάρη και Βίνη Βουλγαρίδου, για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στο μέτρο του δυνατού, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας, πάντα με ταπεινότητα και σεμνότητα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Καβάλας Νέας Υόρκης
Δημήτρης Φιλιππίδης
Η υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής του συλλόγου
Σοφία Στρουμπάκη
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.