Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, εκδικάστηκε η προσφυγή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.), για την ανακοπή εκτέλεσης της διαταγής πληρωμής της οφειλής προς την ανάδοχο Κοινοπραξία εταιρειών του έργου: «Σύνδεση παροχών με το δίκτυο αποχέτευσης». Όπως γράφτηκε σε προηγούμενη ανάρτηση, το αρχικό ποσό της οφειλής ήταν 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Από το 2014, η σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Νέστου, μέσω διακανονισμού, κατέβαλε το ποσό των 500.000 ευρώ. Ο Δήμος και η Δ.Ε.Υ.Α. αναμένουν την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για την ανακοπή, ενώ θα γίνει νέο δικαστήριο τον ερχόμενο Απρίλιο, για την αναστολή εκτέλεσης.

Επίσης, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο γραφείο του δημάρχου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α. και τους νομικούς συμβούλους του Δήμου, προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάσχεσης των τραπεζικών λογαριασμών της δημοτικής επιχείρησης. Στη συνάντηση συμμετείχαν: ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., κος Αργυράκης, ο διευθυντής, κος Κάλφας, ο αντιπρόεδρος, κος Μαυροθαλασσίτης και οι δικηγόροι, κα Ανδρεάδου και κα Καγιά.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.