Δωρεάν γυναικολογική εξέταση (τεστ Παπανικολάου), οδοντιατρικό έλεγχο και εμβολιασμό παιδιών, θα παρέχουν οι εθελοντές επιστημονικοί συνεργάτες της Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», στους πολίτες της Καβάλας και της Δράμας, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016. Τις ημέρες αυτές, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2016 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, θα επισκεφτεί τις δύο πόλεις η κινητή μονάδα των «Γιατρών του Κόσμου» με παιδίατρο, γυναικολόγο και οδοντίατρο. «Έχουμε μία μακρά και πολύ καλή συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου», την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε», είπε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ενώ ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χρήστος Γάκης, συμπλήρωσε ότι στόχος της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, είναι το πρόγραμμα αυτό να διευρυνθεί και να καθιερωθεί.
Η εκπρόσωπος των «Γιατρών του Κόσμου» στην Καβάλα, Άννα Γιοβανιού, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον αντιπεριφερειάρχη, Θ. Μαρκόπουλο, για την αμέριστη στήριξη που παρέχει σε κάθε δράση της Οργάνωσης και ειδικότερα στις εξορμήσεις για εμβολιασμούς ειδικών ομάδων του πληθυσμού, όπως οι Ρομά και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν, το διήμερο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2016, στα Διοικητήρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Δράμας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.