Προετοιμάζεται πυρετωδώς η ομάδα που θα φέρνει συνέδρια και εκθέσεις στο Εκθεσιακό

0

Ρωτήσαμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άγγελο Τσατσούλη, λίγο πριν την έναρξη των εγκαινίων της Έκθεσης γάμου βάπτισης στη Νέα Καρβάλη, αν έχει προχωρήσει το Επιμελητήριο στην καλύτερη αξιοποίηση του Κέντρου, με νέες εκθέσεις ή συνέδρια. Πρόλαβε, να μας απαντήσει, δεδομένου ότι αμέσως μετά ξεκίνησε ο αγιασμός, ότι έχει συγκροτηθεί ομάδα, η οποία ενημερώνεται στον τρόπο της οργάνωσης του Κέντρου, ενώ ήδη συγκεντρώνουν στοιχεία, για τυχόν ενδιαφέρον, να έρθουν εδώ και να πραγματοποιηθούν συνέδρια και εκθέσεις απ’ όλο τον κόσμο.

 Ελπίζουμε, πως τώρα που οι εγκαταστάσεις πέρασαν στην αρμοδιότητα του Επιμελητηρίου, θα πάψει να είναι κουφάρι, που ζωντανεύει μόνο με την ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου κάθε Σεπτέμβριο και την ιδιωτικού χαρακτήρα Έκθεση γάμου-βάπτισης, που γίνεται σήμερα. Πραγματικά, περιμένουμε πάρα πολλά από το Επιμελητήριο στον τομέα αυτόν και νομίζουμε ότι τελικά θα μπορέσει να το κάνει. Ίσως να χρειάζεται η συνεργασία κάποιου έμπειρου στα Συνεδριακά, δεδομένου, ότι ένα τέτοιο εγχείρημα, δεν μπορεί εύκολα να περπατήσει με ερασιτεχνικό τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.