-Προβοκάτσια: «Οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια, που διεγείρει, ή αποσκοπεί, είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο». Και συνεχίζω: «Η προβοκάτσια θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα όπλα της μαχητικής προπαγάνδας στην ψυχολογία της μάζας, που μπορεί να καταστεί πολύ επικίνδυνη σε περιόδους κρίσεων, πολιτικών, οικονομικών κ.λπ.». Και καταλήγω: «Η Ελλάδα δοκιμάστηκε έντονα από τέτοιες έξωθεν (και έσωθεν προσθέτω) οργανωθείσες δραστηριότητες, με τεράστιες, κάθε φορά, δυσμενείς εθνικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις».

-Η Ελλάδα, όπως έγραψα παλιότερα και επαναλαμβάνω, είναι ο μοναδικός πυλώνας σταθερότητας και εγγύηση ειρήνης στην πολύ δύσκολη περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου. Τον πυλώνα αυτό, είναι φανερό ότι μερικοί έχουν βαλθεί να αποσταθεροποιήσουν, προκειμένου να υλοποιήσουν τα φανερά και σκοτεινά συμφέροντα τους.

-Απέναντι στην προβοκάτσια, ο ελληνικός λαός, οι ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, θα απαντήσουν με ψυχραιμία, ενότητα και αποφασιστικότητα! Οι σχεδιαστές της προβοκάτσιας γνωρίζουν (πολύ καλά) το ιστορικό παρελθόν και ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο διχασμός! Γνωρίζουν, επίσης, ότι η Ελλάδα γίνεται πανίσχυρη δύναμη, όταν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ενότητα.

-Η χώρα που είναι πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης, καρντάσια, αντιμετωπίζει κρεσέντο πολλαπλών προκλήσεων και προβοκάτσιας εντός και εκτός των συνόρων. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι μία και θα λάμψει. Μένουμε ψύχραιμοι, έτοιμοι και ενωμένοι, για να «σπάσουν τα μούτρα τους» οι προβοκάτορες (εγχώριοι και εξωτερικοί). Τα παραπάνω είναι η δική μου απάντηση στους κουτσαβάκηδες, που εκμεταλλεύονται την αγωνία, την ανασφάλεια και την σύγχυση του ελληνικού λαού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.