-Ο υψηλός αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν στην διοργάνωση του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», δείχνει την μεγάλη «λαχτάρα» των παιδιών για παιχνίδι και άθληση!

-Ο προϊστάμενος του Γραφείου, Πέτρος Τσιάρας, δήλωσε έκπληκτος από τον αριθμό των συμμετοχών, που υπερέβη τα τριακόσια παιδιά, μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας.

-Επίσης, φάνηκε η μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε στην πόλη ο θεσμός του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης δημοτικών σχολείων (minibasket) και η έλλειψη του στην περίοδο της πανδημίας του covid-19. Ευτυχώς, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας σκέφτηκαν και υλοποίησαν την συγκεκριμένη δράση, γιατί ο Δήμος Καβάλας «ξέχασε» τα πρωταθλήματα minibasket και ποδοσφαίρου 6Χ6 δημοτικών σχολείων.

-Πιστεύω, καρντάσια, ότι η «Δημωφέλεια», που είναι αρμόδια για την διοργάνωση των πρωταθλημάτων αυτών, μπορούσε να «συνδέσει το κομμένο νήμα» την τρέχουσα σχολική περίοδο και να πραγματοποιήσει τα πρωταθλήματα με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Άλλωστε, τα αντίστοιχα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών των Ομοσπονδιών ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, διεξήχθησαν κανονικά την περίοδο 2021-2022.

-Θέλω να πιστεύω, Θίοντορ καρντάσι, ότι την επόμενη σχολική περίοδο, θα επανέλθουν τα πρωταθλήματα minibasket και ποδοσφαίρου 6Χ6, για να προσφέρουν χαρά και άλλα δυνατά συναισθήματα στα παιδιά. Όπως πρέπει να συνεχιστεί το εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, το οποίο αγκαλιάστηκε από τους εργαζόμενους (και μη) Καβαλιώτες και κάθε έτος σημείωνε ρεκόρ συμμετοχών και γινόταν πιο ανταγωνιστικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.