Που θα ψηφίσουν οι Καβαλιώτες, για την ανάδειξη προέδρου του «Κινήματος Αλλαγής»

0

Την Κυριακή, στις 5 Δεκεμβρίου 2021, θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του «Κινήματος Αλλαγής». Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα υπάρχουν εκλογικά Κέντρα στα ακόλουθα σημεία:

-Στην Δημοτική Ενότητα Καβάλας στο φουαγιέ του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

-Στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων στο πρώην Δημαρχείο Φιλίππων.

-Στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερούπολης  στο Δημαρχείο Παγγαίου.

-Στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερών στην Νέα Πέραμο.

-Στην Δημοτική Ενότητα Ορφανού στο πρώην Δημαρχείο Ορφανού στην Γαληψό.

-Στην Δημοτική Ενότητα Χρυσούπολης στο κτίριο «ΔΗΜΗΤΡΑ».

-Στην Δημοτική Κοινότητα Λιμένα στο Δημαρχείο Θάσου.

-Στην Δημοτική Κοινότητα Λιμεναρίων στο ξενοδοχείο Star Bay Luxury.

Όσον αφορά το εκλογικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας, σε αυτό θα υπάρχουν τέσσερα (4) εκλογικά τμήματα, τα οποία θα βρίσκονται όλα στο φουαγιέ του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Η είσοδος θα γίνεται από το φουαγιέ και η έξοδος από την αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται, ένας-ένας, σε κάθε εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του Κέντρου, θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, γίνεται ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του «Κινήματος Αλλαγής», να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής μέλους, ή φίλου, από την ιστοσελίδα του Κινήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.