Πολλοί συμπολίτες μας θα χάσουν το σπίτι τους με τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας

0

Οι γραμμές αυτές γράφονται πριν από την χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή και δεν γνωρίζουμε το ακριβές αποτέλεσμα. Ωστόσο, νομίζουμε ότι τελικά θα έχει ψηφιστεί το μνημόνιο και από τον λόγο αυτό αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον. Μας απασχολεί έντονα το ζήτημα της απελευθέρωσης των κατασχέσεων και φοβόμαστε ότι πολλοί άνθρωποι θα χάσουν το σπίτι τους, επειδή δεν θα μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Το χειρότερο είναι ότι μνημονεύεται στα μέτρα, ότι οι κατασχέσεις θα ισχύσουν ακόμη και για την πρώτη κατοικία κι αυτό είναι το δράμα… Θα πει, αυτός που έχει μελετήσει καλύτερα τα μέτρα που μας επιβάλλονται από τους εταίρους μας, ότι μακάρι τα αντιλαϊκά μέτρα να ήταν μόνο αυτά. Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τους συμπολίτες μας, όπως η αύξηση της προκαταβολής φόρου στο 100%, το ΦΠΑ κλπ. Θα κάνουμε κουράγια, αφού δεν έχουμε άλλη λύση…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.