Είμαστε απ’ αυτούς που θεωρούν τους αστυνομικούς φίλους τους, δεδομένου ότι έχουν ως καθήκον την προστασία του πολίτη και πολλές φορές χρειάστηκε να συνεργαστούμε, ως μέσο ενημέρωσης, για να δημοσιοποιήσουμε κάποια επιτυχία της αστυνομίας, επιτελώντας ταυτόχρονα και το δικό μας έργο, αυτό της ενημέρωσης. Δείχνουμε ιδιαίτερη ανοχή σε μικρές παρατυπίες, που όλοι οι οδηγοί κάνουμε, επειδή πολλές φορές αυτό απαιτείται από τη διεκπεραίωση του δύσκολου έργου τους.

Θα ξεπερνούσαμε και το περιστατικό της φωτογραφίας μας, στο πεζοδρόμιο δίπλα στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας, αν αυτό γινόταν μια και μόνο φορά, ή αν δεν υπήρχε κι άλλη λύση για τη στάθμευση του περιπολικού. Διαπιστώσαμε, όμως, ότι η στάθμευση πάνω στο πεζοδρόμιο και πάνω στην διάβαση τυφλών, γίνεται σχεδόν καθημερινά, είτε από το ίδιο, είτε από διαφορετικά περιπολικά. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, κάτω από το πεζοδρόμιο, υπάρχει άφθονος χώρος για τη στάθμευση και άλλων αυτοκινήτων. Ποιά είναι, λοιπόν, η ανάγκη να σταθμεύει πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα στην γραμμή διέλευσης των τυφλών;;;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.