• Η «διαρροή» για την υποψηφιότητα του Κίμωνα Παπαδόπουλου (και μερικών ακόμα μελών του συνδυασμού του) στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας, δεν είναι καθόλου τυχαία. Έχει προφανή και σαφή στόχο, να πλήξει την υποψηφιότητα, να δημιουργήσει αναστάτωση, αμφισβήτηση και αποπροσανατολισμό. Επίσης, έχει στόχο να «κόψει» ψήφους από τον συνδυασμό, να τον αποδυναμώσει εκλογικά και, τελικά, να τον βγάλει εκτός διεκδίκησης της διοίκησης του Επιμελητηρίου.
  • Ποιος, όμως, μπορεί να έχει όφελος από τα παραπάνω; Αυτό πρέπει να το αναλογιστούν οι επιχειρηματίες που θα προσέλθουν τον Δεκέμβριο στις κάλπες και να προβληματιστούν για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται προεκλογικά. Το παρασκήνιο, λοιπόν, δουλεύει σε «φουλ ρυθμό» και στοχευμένα. Δυστυχώς, οι τύποι που λειτουργούν παρασκηνιακά, δεν μπορούν να αντιληφθούν, ότι η προσφυγή σε τέτοιες μεθόδους τις περισσότερες φορές, αν όχι σε όλες, λειτουργεί εναντίον τους. Θα το διαπιστώσουν την ημέρα που θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών.
  • Η συμμετοχή στις εκλογές περισσότερων του ενός συνδυασμού, έχει «χαλάσει τη σούπα» στους εκλογομάγειρες. Η συνταγή θα ήταν ευκολότερη, αν υπήρχε ένας συνδυασμός και ένας υποψήφιος πρόεδρος. Γι’ αυτό και προσπαθούν, με κάθε τρόπο, αθέμιτο όμως, να υπονομεύσουν τις υποψηφιότητες που τους «χαλούν τη συνταγή».
  • Οι δύο από τους τρεις υποψηφίους προέδρους διαμαρτύρονται. Ο τρίτος σιωπά. Είναι τυχαίο αυτό; Βεβαίως και όχι. Δεν θα επεκταθώ, γιατί έχω εμπιστοσύνη στον επιχειρηματικό κόσμο, ότι θα κάνει τη σωστή επιλογή. Και ότι θα δώσει απάντηση, για το χαμηλό επίπεδο που πέφτουν ορισμένοι.
  • Άλλωστε, τη δύναμη έχουν, πάντα, οι ψηφοφόροι. Εξαρτάται πως θα τη χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη ώρα. Εγώ, πάντως, παρακολουθώ τις ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα και το απολαμβάνω. Γίνεται καλός τζερτζελές καρντάσια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.