• Προβληματίζομαι, καρντάσια, τι είδους αστυνόμευση θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας, ώστε να ελεγχθεί η ανεξέλεγκτη κατάσταση με την οικογένεια των Ρομά, που ασχημονεί και δεν «επιτρέπει» στους άλλους πολίτες, να χρησιμοποιήσουν τον κοινόχρηστο χώρο με αίσθημα ασφάλειας.
  • Πως, δηλαδή, θα κάνουν τη δουλειά τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας και οι αστυνομικοί, όταν υπάρχει «άνωθεν προστασία» των ατόμων που προκαλούν την αναστάτωση;
  • «Ξέρουμε ποιες εντολές παίρνουν (σ.σ. ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί), από «πάνω», για τις ευάλωτες και προστατευόμενες ομάδες. Υπάρχει κι αυτό, που δεν πρέπει να το παραβλέπουμε. Εδώ τους συλλαμβάνουν και σε μία ώρα είναι πάλι έξω», είπε ο Γιώργος Γραμμένος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.
  • Δεν μπορεί κοτζάμ πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου, καρντάσια, να μιλάει για «εντολές άνωθεν», χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει.
  • Όμως, αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Οι Καβαλιώτες και οι έλληνες πολίτες, πρέπει να μάθουν ποιος δίνει εντολή και ποιος ελέγχει τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Αν πρόκειται για «πολιτικό δάκτυλο», το πιο πιθανό, οι πολίτες πρέπει να μάθουν τα ονόματα των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται και να τα τιμωρήσουν, με την απομόνωση τους από την πολιτική και την κοινωνία. Επιτέλους, αυτός ο «νόμος της σιωπής» πρέπει να πάψει. Αλλιώς, θα συνεχίσουν οι «σκοτεινοί κύκλοι» να εξουσιάζουν τον τόπο και να καταδυναστεύουν τους πολίτες.
  • Αυτοί που γνωρίζουν πρέπει να μιλήσουν, γιατί δικαιούνται οι πολλοί να μάθουν, ποιοι είναι οι λίγοι, που παίζουν παιχνίδια σε βάρος της κοινωνίας. Είναι μία ευκαιρία, λοιπόν, να μάθει η κοινωνία της Καβάλας, ποιος προστατεύει άτομα με παραβατική συμπεριφορά στο κέντρο της πόλης, που δυσφημεί τον τόπο και τους ανθρώπους του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.