Ποιοι και γιατί τώρα διεκδικούν την τελευταία Κυριακή ανοικτά τα καταστήματα;;;

0

Εκείνη την εποχή που γινόταν συζήτηση ποιές θα είναι οι επτά Κυριακές που ήταν υποχρεωτικό από το νόμο να οριστούν από τους Αντιπεριφερειάρχες, και που θα μπορούσαν οι επαγγελματίες να ανοίγουν τα καταστήματά τους, κάποιοι ήταν ανένδοτοι και δεν έμπαιναν καν στη συζήτηση να δεχθούν έστω και μια μέρα. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για το αν θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η τελευταία Κυριακή του χρόνου, αλλά και πάλι κάποιοι έλεγαν τότε, όχι.

Μαθαίνουμε ότι στους 122 που υπέγραψαν μια επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη, αγνοώντας τον Εμπορικό τους Σύλλογο, είναι κι εκείνοι που τότε είχαν αρνηθεί να ανοίγουν την Κυριακή αυτή. Ίσως, λέμε εμείς, αυτός να ήταν ο λόγος που δεν ένοιωσαν καλά να απευθυνθούν στον συνδικαλιστικό τους φορέα για να ζητήσουν, ό,τι είχαν αρνηθεί τότε… Με την ευκαιρία, έστειλαν και τα μηνύματά τους προς την διοίκηση του ΕΣΚ, ότι, κοιτάξτε, είμαστε κι εμείς εδώ, διεκδικητές της διοίκησης του Συλλόγου στις επόμενες εκλογές… Τ’ ακούς Βασίλη Λεμονίδη;;;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.