Ποιοι και γιατί να στρατευτούν πίσω από τον Κουνάκο και τον Ξανθόπουλο για να τους κάνουν Δημάρχους;;;

0

Αδύνατον να καταφέρουν να κάνουν συνδυασμό, οι νέοι επίδοξοι Δήμαρχοι, Κώστας Κουνάκος και Νίκος Ξανθόπουλος, κι αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί πολύ σύντομα στην πράξη. Αλλά κι αν καταφέρουν να συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων, το σίγουρο είναι πως αυτοί δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν την κοινωνική, επαγγελματική, ή πολιτική τάξη, ή ομήγυρη από την οποία θα προέρχονται. Θα είναι άνθρωποι, που δεν θα έχουν στο ενεργητικό τους καμιά κοινωνική δραστηριότητα και θα ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά. Νομίζουμε, όμως, πως και οι ίδιοι, ο Κώστας Κουνάκος και ο Νίκος Ξανθόπουλος, πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως αυτοί που θα δεχθούν να τους ακολουθήσουν, δεν θα είναι της πολιτικής ποιότητας που αυτοί θα ήθελαν. Τότε, θα είναι η στιγμή, που σκεπτόμενοι συνετά, θα τα παρατήσουν.

Κανείς από τους δύο, δεν τόλμησε να ανακοινώσει μερικά, έστω, ονόματα υποψηφίων του, γιατί απλώς δεν έχουν κι αυτοί που ήδη συμφώνησαν δεν είναι του βεληνεκούς που να τους ικανοποιεί. Βέβαια, ο Κώστας Κουνάκος, ήδη κατάλαβε τι γίνεται και επιχείρησε να ζητήσει συνεργασία, με ανακοίνωση που δημοσίευσε και ζητάει να «προστρέξουν» άλλοι συνδυασμοί, ή και ομάδες πολιτών, ή και απλοί δημότες, να συνεργαστούν μαζί του… Δεν αναρωτιούνται, ωστόσο, ποιοι νομίζουν πως είναι για να υπάρξει το κίνητρο από τους καβαλιώτες να πάνε στις εκλογές με αρχηγό έναν από αυτούς; Ποια εγγύηση δίνουν τα ονόματά τους, οι στηρίξεις (;;;) που έχουν μέχρι τώρα, το κοινωνικό τους, το δημοτικό τους, ή το πολιτικό τους έργο;;;

Θα μπορούσαμε να πούμε ανάλογα και για τον Μάκη Παπαδόπουλο, αλλά αυτό το φαινόμενο αφήνουμε να το αναλύσουμε ξεχωριστά… σε άλλο σημείωμα!

Δύο πράγματα τους γλυτώνουν όλους αυτούς. Ότι δεν είναι πια στη ζωή ο Πρίαμος Σ. και η παρέα του, για να τους πάρουν στο ψιλό και να τους ζητούν τζάμια στις Καμάρες και γέφυρα για τη Θάσο και ότι οι ομιλίες από τα μπαλκόνια ολοένα και λιγοστεύουν…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.