Ποιοι επίσημοι, ήταν και σε ποιες εξέδρες στην παρέλαση της 28ης

0

Δεν ήταν όλοι οι επίσημοι στην εξέδρα των επισήμων, στην προχθεσινή παρέλαση. Μια απουσία που εντοπίσαμε ήταν αυτή του Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Προκοπίου, ο οποίος είναι λογικό να αναρρώνει, όπως υποθέτουμε μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Απουσίαζε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Πασχαλίδης, οι οποίοι, όπως πληροφορηθήκαμε προτίμησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση που έγινε στην Ελευθερούπολη. Για τον Γιάννη Πασχαλίδη, αυτό δεν είναι καινούργιο, αφού κι άλλες φορές παρακολούθησε εκεί την παρέλαση. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες μετακινήσεις και μας έκανε εντύπωση.

Υπήρξε κάποιος που είπε, ότι δεν παραβρέθηκε στην παρέλαση της Καβάλας επειδή η κυβέρνηση δεν έστειλε να την εκπροσωπήσει στην Καβάλα, έναν Υπουργό ή υφυπουργό και ήθελε να δείξει την δυσαρέσκειά του. Άλλος είπε, ότι πήγε στο Πράβι, επειδή ένοιωσε να χάνει έδαφος στο Παγγαίο από τον Γιάννη Πασχαλίδη. Για κανέναν από τους πιο πάνω λόγους δεν είμαστε σίγουροι. Απλώς υποθέσεις κάνουμε. Στην εξέδρα των επισήμων στην Καβάλα, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση, όπως μας είπαν οι πιο παρατηρητικοί.

Όταν έφτασε στην εξέδρα η Δήμητρα Τσανάκα, ο Γιώργος Καλαντζής πήγε να καθίσει στην δεύτερη σειρά των καθισμάτων, αν και Αντιπρόεδρος της Βουλής. Η Δήμαρχος, μόλις τον είδε, του ζήτησε πιεστικά, να έρθει στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Ίσως, λένε, να θύμωσε, που ο πρώην Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, αν και απλός δημοτικός σύμβουλος σήμερα, πήγε κι έκατσε, δίπλα στον Γενικό Γραμματέα… στην πρώτη σειρά… Ποιος ξέρει;;;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.