Παραιτήθηκε από τη θέση της Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής και Πρασίνου η Κορίνα Πρασσά και η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από την Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Η Κορίνα Πρασσά, έδωσε γραπτώς την παραίτησή της στην Δήμαρχο, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης, αλλά το θέμα δεν διέρρευσε στον τύπο, παρά μόνο σήμερα, που η Δήμαρχος αποδέχθηκε την παραίτηση της Αντιδημάρχου της.

Καμιά πλευρά δεν αναφέρθηκε μέχρι τώρα στους λόγους της παραίτησής της, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η διαφωνία είχε να κάνει με ορισμένα ζητήματα της υπηρεσίας καθαριότητας, αλλά και τον ΧΥΤΑ. Είναι γνωστό, ότι η Κορίνα Πρασσά πήγε στο δικαστήριο κατηγορούμενη για τον τρόπο λειτουργίας του ΧΥΤΑ χωρίς άδεια, όπου αθωώθηκε. Ωστόσο μπήκε θέμα, πως θα λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ από δω και πέρα.

Δεδομένου, ότι ο ΧΥΤΑ του Δήμου της Καβάλας πρέπει να ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες προκειμένου να αδειοδοτηθεί και ίσως και να μην μπορεί να τις ξεπεράσει, υποθέτουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην δημοτική αρχή, ότι η Κορίνα Πρασσά, δεν δέχθηκε να συνεχίσει να είναι υπεύθυνη για τον ΧΥΤΑ, με το σημερινό καθεστώς. Ωστόσο, η παραίτηση αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το Σαββατοκύριακο από την Δήμαρχο, όπως και η αντικατάσταση της Κορίνας Πρασσά, από άλλο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, πολύ πιθανόν από τον Ανέστη Τσουρουκίδη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.