Το πλοίο Nos Aries, το οποίο υποστηρίζει τις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του κοιτάσματος Vega στην Ιταλία, το οποίο διαχειρίζεται η Energean, συμμετείχε ενεργά στην επιχείρηση διάσωσης 400 ατόμων στα ανοικτά του Pozallo στην Σικελία. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες κι έπειτα από αίτημα της λιμενικής Αρχής του Pozallo, το πλοίο υποστήριξης εξεδρών κινητοποιήθηκε σε μία επιχείρηση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού το σύνολο των μεταναστών, στους οποίους περιλαμβάνονταν και αρκετά παιδιά, μεταφέρθηκε σώο στις ακτές.

Το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές της Energean, είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα και στην διάθεση των αρμόδιων Αρχών, για συμβολή σε κάθε ανθρωπιστική προσπάθεια και στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται. Στην Ιταλία, η Energean διαθέτει παραγωγή 10 χιλιάδων βαρελιών ισοδυνάμου πετρελαίου ημερησίως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.