Τις δυνατότητες και την αμεσότητα που προσφέρει η χρήση των νέων τεχνολογιών αξιοποιεί το εγχείρημα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας/Θάσου, με στόχο την ενίσχυση της εναλλακτικής μορφής τουρισμού, του περιπατητικού τουρισμού, στην περιοχή. Με την βοήθεια μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την οποία διαχειρίζεται η εταιρεία Nextcom με έδρα τα Ιωάννινα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν λεπτομερέστατη ενημέρωση στο κινητό τηλέφωνο για το δίκτυο ορεινών μονοπατιών, αλλά και πλοήγηση σ’ αυτά σε ζωντανό χρόνο!

Σχετικά με την υπηρεσία αυτή, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, είπε ότι έγινε καταπληκτική δουλειά από την ανάδοχο εταιρεία και πρόσθεσε πως, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου έβαλε ένα ακόμα «λιθαράκι» στην προσπάθεια για την ανάδειξη του πλούσιου τοπικού τουριστικού προϊόντος και για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, Τάσος Παλαιοπάνος, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του, γιατί ο αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες του, αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ιδιαίτερο ζήλο το ζήτημα της τουριστικής προβολής, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι τιμή για την εταιρεία που συμμετέχει στην προσπάθεια. Η παρεχόμενη υπηρεσία έχει την ονομασία Via Egnatia.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.