Παραδεχόμαστε πως είναι βίτσιο και μάλιστα αδικαιολόγητο, να παρακολουθούμε αντί κάποιο κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, το κανάλι της Βουλής. Ναι, είμαστε ανάμεσα στους 10 τηλεθεατές πανελληνίως που παρακολουθούν το κανάλι αυτό και τις συνεδριάσεις των Επιτροπών και της Ολομέλειας. Και σα να μην έφτανε αυτό, ξέρετε τι είναι ενώ παρακολουθείς κανονικά, να φωνάζει ο Πρόεδρος «Και τώρα ο βουλευτής Καβάλας Κώστας Μορφίδης για πέντε λεπτά» και να ανακτάς το ενδιαφέρον σου;;;

Ενώ το θέμα της επιτροπής ήταν ο «Κλεισθένης» όπερ σημαίνει το νέο νομοσχέδιο που θα διορθώσει τον «γερασμένο» Καλλικράτη… ακούσαμε να λέει τελείως διαφορετικά πράγματα. Πάντως, ο συμπολίτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν σε φόρμα. Ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, και απογοητευτικός ως ομιλητής. Πέρα απ’ αυτό, θεώρησε καλό τα τρία από τα πέντε λεπτά που είχε στη διάθεσή του να μιλήσει για το θέμα, να τα αναλώσει, για να κάνει επίθεση στους συναδέλφους του της Ν.Δ., που βρισκόταν στην αίθουσα.

Μια από τις κατηγορίες που τους απηύθυνε ήταν ότι «δεν βρήκαν τίποτε να πουν (για να τον υπερασπίσουν) για τον συνάδελφό μου που τον βλέπω εδώ μπροστά, (είπε, δείχνοντας με το δάχτυλο) τον Γιώργο Παπαφιλίππου, που βγήκε με το εγγονάκι του, στην Καβάλα και του επιτέθηκαν, όχι δικοί σας, αλλά εκείνοι, τους οποίους θέλετε να προσεγγίσετε εκλογικά». Όσο για το νομοσχέδιο, δεν είπε τίποτα πέρα από το ότι παλιότερα και η Ν.Δ. είχε συμφωνήσει, αλλά η σημερινή κυβέρνηση τόλμησε να το φέρει, και να εισάγει τη δημοκρατία στους Δήμους!!! Κανένα συγκεκριμένο επιχείρημα, καμιά συγκεκριμένη πρόταση, όπως είχε κάνει λίγο πριν, η συνάδελφός του Θεοδώρα Τζάκρη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.