Γενική συνέλευση, σε υπαίθριο χώρο, πραγματοποίησε το σωματείο εργαζομένων στην Kavala Oil, με σκοπό να ενημερώσει τα μέλη του, κυρίως εκείνους που απολύθηκαν, για όσα εξελίσσονται εντός και εκτός εργασιακού χώρου. Μετά την γενική συνέλευση έγινε συζήτηση και απεστάλη το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Με μία μαζική γενική συνέλευση, πέντε μήνες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο εργοστάσιο και τις παράνομες εκδικητικές απολύσεις που ακολούθησαν, οι εξειδικευμένοι εργαζόμενοι απαντούν στην Energean ότι, ποτέ δεν θα απαρνηθούν τις αρχές, τις αξίες και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του σωματείου τους.

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης έγινε αναλυτική ενημέρωση, για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός εργοστασιακού χώρου. Μάλιστα, στην δίωρη ενημέρωση ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις πάνω στην πορεία των αγωνιστικών και δικαστικών διαδικασιών, όπως επίσης αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες της διοίκησης του σωματείου σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με αγωνιστική διάθεση, αλλά και με δυναμική, μέσα στο καλοκαίρι οι εργαζόμενοι βροντοφώναξαν ότι δεν δέχονται καμία απόλυση, όπως και δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν καμία υπονόμευση του αγώνα τους και της εργασιακής τους σχέσης, την οποία θα διεκδικήσουν να επανέλθει με ασφάλεια, γνώση και αξιοπρέπεια. Κανένας υπονομευτής δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και θα βρεθεί απέναντι σε αποφασισμένους πολίτες έτοιμους να διαφυλάξουν, με κάθε μέσο, την εργασιακή τους σχέση. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.