Δεν μπορούμε να καταλάβουμε την τακτική του κάθε ενός που την είδε επόμενος Δήμαρχος και αναφερόμαστε στον Δήμο της Καβάλας, πράγμα όμως, που συμβαίνει και σε άλλους Δήμους και στον άλλον βαθμό της αυτοδιοίκησης.

Μπορεί να βγαίνει ο καθένας απ’ αυτούς, να εκτοξεύει κατηγορίες στη διοίκηση χωρίς να προσκομίσει οποιοδήποτε στοιχείο και να είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να βγαίνει και να αποδεικνύει ότι δεν είναι …ελέφαντας;;;

Η λογική λέει, πως όταν έχεις στοιχεία σε βάρος κάποιου άλλου, να προσκομίσεις τα στοιχεία αυτά που θα αποδεικνύουν αυτό που υποστηρίζεις. Σε τέτοια περίπτωση, αν πρόκειται για παρανομία, να απευθυνθούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και στον Εισαγγελέα. Δεν μπορεί όμως, να πετάς κάτι στον αέρα και να πρέπει ο Δήμος να τρέχει να αποδείξει ότι αυτά που λες είναι συκοφαντίες.

Η τακτική αυτή αποτελεί πιά καθημερινότητα στην περίπτωση του Μάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος ακόμη κι όταν παίρνει σχετικές απαντήσεις στις συνεδριάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου, την επομένη μέρα, βγάζει ανακοίνωση-δελτίο τύπου, αγνοώντας τις απαντήσεις που τεκμηριώνουν την αλήθεια των γεγονότων και κάνει τις ίδιες ανεύθυνες καταγγελίες.

Την τακτική αυτή, προκειμένου να βγει από την αφάνεια των δέκα χρόνων μέσα στο καβούκι του και έτερος υποψήφιος Δήμαρχος ο Κώστας Κουνάκος. Ξέρει βέβαια ότι δεν θα μπορέσει να κάνει συνδυασμό, και κάνει απέλπιδα προσπάθεια να πείσει μερικούς να τον ακολουθήσουν. Αλλά ποιος τον εμπιστεύεται;;; Αν έχει κάτι τεκμηριωμένο ο Κώστας Κουνάκος, να το στείλει σε μας πρώτα να το δημοσιεύσουμε…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.